Första utflykten



Milo trivs bra i bilstolen och somnar så fort bilen börjat rulla :-) Sötnosen ♥



God Kväll Torsdag!


Ja, dagarna rusar verkligen förbi! I veckan har vi haft mysigt besök av Emma, Jens & Ebbe. Jens lagade lunch till oss och de blev även fika innan de gick hemåt. Ebbe var pigg och jösses var stor han har blivit :-) Vår lille plutt var verkligen liten jämte Ebbe. Men tänk, om bara ett par månader är han lika stor :-)

I tisdags var vi på BVC för att väga lillen. 3400 g och 52 lång! Han växer så det knakar! Man märker det på hans kinder som har blivit lite mer runda :-)

Han har även mer vaken perioder på dagarna efter amning. Och det är så mysigt, precis innan han somnar så får vi alltid en massa leende :-) Haha. Det är så gulligt!

Idag har vi varit på första utflykten. Vi packade in vagnen och oss själva i bilen och styrde kosan mot Eurostop. Ammade honom precis innan vi gick in och han var lugn precis hela tiden. Vi hann äta lunch och fika i lugn och ro. Han sov igenom allt :-) Duktig kille!

Fick även bytt lite kläder på kappahl som vi fått dubbelt av. Så nu har Milo fått jättefina kläder. Ska visa er en annan dag. De hade 30% på hela köpet just idag så det passade ju bra :-)

Imorgon ska vi på ännu en utflykt. Då åker vi hem till Traryd och stannar till lördag. Ska bli jättemysigt men är lite nervös över hur det ska gå på natten. Men det ordnar nog sig :-) Ska bli roligt att få visa upp Milo för min mormor/morfar och farmor/farfar! Spännande!

Nu vaknade liten och vill ha mat. Sedan blir det faktsikt kinamat till oss! Mums! Är riktigt hungrig nu :-)

Hoppas ni haft en härlig torsdag!
KRAMAR

Kommentarer
Postat av: Karro

Härligt att höra att allt verkar vara bra med er:-)



Ni får ha det så bra på din hemmaplan! Allt kommer gå kanon bara ni tar det lugnt:-)



Kram på er!

2011-11-10 @ 20:23:15
URL: http://haraldssons.blogg.se/
Postat av: Ida

vilken sötnos han är eran lille Milo! Hör av dig om du känner att du vill ut och gå någon dag! Hoppas allt går bra för er! kramar

2011-11-15 @ 18:40:13
URL: http://utivarhage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0