150-års kalas













En fräsch citronmaräng tårta


Mockatårta som Maria gjort


Chokladpannakotta med toblerone


Kanelbullar i massor
God kväll Söndag!

Igår hade vi 150-års kalas. Jag & Jesper fyller 25 och Maria & Stefan 50 så vi slog ihop till ett enda stort firande! Det var verkligen en toppenkväll!

Vid fyratiden började de första gästerna anlända och fick då en välkomstdrink som var en mojito. Vi alla minglade ute i trädgården ;-) Det var väldigt varmt och kvavt så vi fick bli utomhus eftersom vi höll på med maten inne.

När vi alla satt oss till bords så började det faktiskt mullra lite och det kom en liten skur och sen efter det så blev luften himla skön. Vi satt utomhus ändå till midnatt och det var verkligen skön luft.

Vi hade lite tipspromenad och lite tävlingar så som kubb och ölprovning. Tror faktiskt att alla tyckte detta kalas var roligt och det kändes väldigt lyckat faktiskt! TACK snälla ni som ville komma och fira med oss!

Mat hade vi ju givetvis över i massor så vid ett-tiden var det lunch hos Maria & Stefan för att äta rester och det var lika gott som det var igår :-)

Syster Emma är här nu eftersom Jesper åkte till Tyskland innan idag. Så imorgon ska vi gå på stan och shoppa! :-)
Hoppas ni har en fin kväll!

KRAMAR ♥

Kommentarer
Postat av: Karro

Smidigt att slå ihop kalasen! Härligt med mycket folk på en och samma gång:-)

Vad gott allt ser ut!



Vi fick ett ryck i lördags och åkte till Ullared! Gott att få lite handlat, men fy F-N vad folk det var!! Arvid skötte sig dock kanon, inte en sur min på hela dagen:-)



Ha en bra dag!

KRAM!

2011-07-04 @ 08:56:30
URL: http://haraldssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0