Mys med Emma & Ida




Har haft syster Emma & Ida hos mig hela dagen och det hanns med en liten tripp till staden :-) Lite shopping och god kvällsmat på Espressohouse :-) Den gröna tröjan fann jag på Vero Moda och den underbara klänningen inne på BikBok. Kunde inte låta bli ;-) Den ska nog få bli nyårsklänningen!


Har haft en underbart rolig dag med systrarna! Det var längesedan dom var här på besök och det bara var vi tre :-) Dom kom redan vid tio i förmiddags så då drack vi gott te och värmde oss i soffan med massa täna ljus :-) Det har varit rikitigt kyligt ute idag.

Vi har kollat på massa hus som är till salu både här och i Markaryd. Många fina hus fanns det i Markaryd och vi alla tre drömde oss bort :-) Härligt. Till lunch lagade vi paj med ruccola och soltorkade tomater. Emma var inte så förtjust i pajen så hon fick en stor tallrik spagetti och köttfärssås som blev över sedan igår :-)

När Jesper kom hem strax efter två så möttes vi i dörren. Han skulle in och sova efter förmiddagspasset och vi tog bilen till Halmstad. Det blev en mysig eftermiddag där inne. Hittade kläderna ovan och Ida hittade en fin kjol. Emma blev utan grejer idag.

Efter shoppingen blev det god kvällsmat på Esspressohouse. Lattes och varma bagels. Gott! När vi kommit hem öppnades den stora godispåsen Jesper köpte igår och sen blev det mys i soffan. Vi kollade på gamla bilder på datorn och fick oss många goda skratt! :-)

Nu har tjerna åkte hem till Traryd och Jesper har kört till jobbet. Så nu sitter jag ensam här i soffan med en stor kopp te. Imorgon är det dags för jobb igen så blir itne uppe länge ikväll.

Tack tjejer för en superhärlig dag tillsammans! ♥

KRAM & GODNATT♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0