Strömavbrott






Glasljusstakarna kommer från Diamoda, finns även hos Village. De silvriga kommer ifrån IKEA. Nu i eftermiddag har regnet öst ner så ljusen har varit tända en stund. Mysigt.



Jesper jobbar eftermiddag så han kommer inte hem förräns efter nio. Sen är det semester i en vecka för vår del :-) Så skönt! Har börjat packa och det mesta är fixat men några mer grejer ska få plats. Känns skönt att ha det mesta klart. Så imorgon blir det väl lite städning här hemma så det är fint när vi kommer hem igen och sen blir det mys hela dagen :-)

Innan idag vid lunchtid så gick strömmen här hemma. Vi satt och kollade på TV och rätt var det var så började förstärkaren spraka och la av efter en stund. Sen slockande även tv:n. Vi kollade proppskåpet men ingen säkring hade gått. Vi kollade dom andra rummen och där fungerade lamporna. Så Jesper skulle gå ut och kolla och då brinner det i ett elskåp ute på gatan.

Grannarna hade sett röken så dom ringe brandkåren. Det brann inte jättemycket men dom släkte de och då var de tvungna att stänga av all ström. Så under ca två timmar var vi utan ström. Vi var tvungna att åka ner till Jespers föräldrar för att fixa lite mat eftersom Jesper skulle börja jobba vid två.

Det dumma var att jag hade både tvättmaskin och disk maskin igång när strömmen gick. Diskmaskinen startade direkt igen när strömmen kom men tvättmaskinen fick jag köra om igen. Typiskt.

Nu har jag precis ätit lite varma mackor. Snabbt att fixa så här en söndagskväll när man är själv. Jesper är inte så förtjust i det så då får man passa på när han inte är hemma :-) Ska ta och göra mig en kopp te.

Hoppas ni hjar en härlig söndagskväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0