Ny vecka!

God morgon!

Sitter här framför teven och äter lite frukost. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för jobb. Denna vecka jobbar jag måndag, tisdag och onsdag. Heldagar allihop men det är okej när man är ledig hela helgen sen :-)

Gårdagen var superkul! Jag gick ner till Emma strax efter elva. Hanna hade redan kommit då. Vi satt i köket en stund och pratade och drack massa te :-) Efter tolv kom Emelie och efter en stund bar det av till Gekås :-) Haha. Tänk er alla vi fyra tjejer där! :-) Vi hade jätteskoj. Vi gick ner till kläderna ganska så snart efter att vi kommit in. Gud så mycket fina kläder Gekås har egentligen om man bara ta sig tid att titta där. Vi hittade massa fint allihop. Fina baströjor, jeansleggins, gosiga koftor, västar, kjolar och snygga skärp :-)



Det fanns massor av leggings, strumpbyxor och knästrumpor. Jag hittade gråa tjocka srumpbyxor. Såna har jag letat efter länge. Just med lite mönster på också :-) Knästrumporna koste 20:- och Strumpbynxona endast 40:- :-)



I fredags när vi var i stan letade jag efter en lite tjockare, längre kofta. Men hittade inget. Dom jag tyckte var okej tyckte jag var för dyra. Igår hittade jag denna sygga grå kofta! Helt perfekt! :-) Västen är jättefin och den kommer jag använda mycket med en vanlig tunn baströja under :-) Snyggt och enkelt. Den korta jackan/koftan är tunn med små hål i blommor. Svårt att förklara men mönstret är jättefint. Den kommer jag använda som en liten jacka ovanpå en fin klänning/tunnika. Fint när man ska iväg :-)

Denna gången köpte jag inget till hemmet. Jag vill vänta längre fram. Snart är det ju jul och vinter, så jag väntar. Emelie och Andreas har tapetserat om köket och hon ville hitta nån fin tavla så vi hjälptes åt lite grann. Vi hittade en stor fin tavla med stora blommor på i vitt, silver och svart. Till det hittade vi en tavellist och jättefina lyktor som hon skulle hänga på väggen med tavlan i mitten. Jag fick ett MMS av henne igårkväll, då hade hon redan hunnit sätta upp allt på väggen :-) Det blev skitsnyggt!!

När vi kom hem sen så följde Emma mig upp för hon skulle ut och gå med Kalle. Jag slängde in påsen och bytte om och följde med henne ut på en promenad. Det var skönt. Efter en stund började det att småregna. Men det var bara skönt. Klockan var då vid femtiden. Det är snart oktober och det var så varmt ute. Vi hade bara en tunn kofta på oss och ändå var man varm fastän att det regnade lite grann. hehe, konstigt

Nähä nu ska jag hoppa in i duschen! Vi hörs snart igen!

Kram så länge ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0